En Runny primer i podis per en Drac i la Chula

201101_Podi_Chula201101_Podi_Runny201101_Podi_Drac

Els debutants

Segona jornada de competició fora del club pels més novells. En general tothom va fer un bon paper i en alguns casos els nervis ja no eren tant evidents bo i que el cert és que les pistes no eren gaire senzilles.

Pel que fa als “nous” cal destacar l’actuació d’en Xavier i en Runny que no només van guanyar sobre els gossos de categoria mini i midi; també van aconseguir la millor marca respecte als gossos de categoria gran. Molt bé Xavier!

201101_Kyra201101_Cockie4Al igual que dissabte, en Toni i en Cookie van fer molt bones pistes, una d’elles amb qualificació d’excel·lent. Qualsevol dia aquesta parella donarà la campanada.

Per altra banda, la Kyra va tornar a fer un quart lloc, com dissabte, però aquest cop amb un recorregut amb qualificació d’excel·lent. Ja ens hi anem apropant.

Lluitant pel Campionat d’Espanya

201101_Gamma3201101_DracEn grau II cal destacar l’actuació de l’Elisenda que ha demostrat la seva fiabilitat assegurant un doble excel·lent a zero i sumant així el seu segon punt (quart per equips) en la classificació pel Campionat d’Espanya. Si segueix en la seva lína, segur que la veurem al mes de Maig a Madrid.

No podem deixar de parlar del debut d’en Jordi i la Gamma en grau II. Van finalitzar la primera mànega en primer lloc absolut i van fer un segon recorregut explosiu on només una petita manca de concentració el va allunyar de la victòria. Això si, un doble excel·lent i la satisfacció de demostrar tot allò que ja porten treballat junts i evidenciar el que els queda per davant.

201101_Fosca201101_ChulaEn grau III, sobre uns recorreguts força complexos, l’Isma va emportar-se dos recorreguts nets que li van valdre el tercer lloc en la classificació i el seu primer punt pel Campionat d’Espanya individual (i tercer per la prova per equips). Un reconeixement merescut per la feina que estan fent i que darrerament no acabaven d’aconseguir.

En Josep i la Fosca també van fer un doble zero i, bo i que ells ja tenen garantida la participació a la final per ser  els actuals campions d’Espanya, van sumar un punt més en la selecció per equip amb el que ja en tenen quatre.

En Jordi i la Nit també van sumar el seu quart punt per equips gràcies a dos recorreguts d’excel·lent. Similar resultat va fer l’Estel amb la Tona però en el seu cas no va acumular-lo per que diumenge va participar fora de concurs, només per afegir-se al recorregut en homenatge al company Carlos Mateo del club l’Almozara de Zaragoza que recentment ens va deixar.

L’ambient

201101_Companys_Drac201101_Companys_RunnyEl millor. Realment ens fem notar a les competicions per la magnífica relació entre tots els que hi anem. Tots ens alegrem quan algú del club ho fa bé, hem compartit un llarg aprenentatge, n’hem vist l’evolució en els altres i en nosaltres mateixos i sabem que hi ha darrera d’un bon recorregut. A poc que puguem ens quedem fins al final per veure als companys o aplaudir al podi encara que faci molt de fred o que siguin les quatre i encara no haguem dinat … Aquests gestos fan que sigui tant maco fer agility i fer-lo junts.

A banda anem millorant en els temes logístics: diumenge ja hi havia més cadires, comencem a pensar en on deixarem el gos a les competicions, anar completant l’equipament del club … En breu ja serem uns “pro” de l’agility però, això si, mantenint sempre la ilusió i el “bon rotllo” que si no no val la pena. Gràcies a tots!