En segona també tornem amb podi

202102 Valles Podi 2DI a la fi, després de quatre mesos, ens han autoritzar a reprendre la lliga! Tots en teníem moltes ganes, vam començar la temporada al setembre i després de només dues proves ens van confinar i ens van deixar amb el caramel a la boca.

Així doncs, el passat cap de setmana, el Club Agility Seven va organitzar la primera prova post-confinament a les instal·lacions del Club Agility Vallès. A segona divisió tant sols érem dos participants, en Joan Miquel amb la Cloe i la Mercè amb la Nugget. Els recorreguts del jutge, Alex Sabini, eren ràpids, adaptats al nivell però amb alguna trampa per tal que no ens relaxéssim.

La primera en sortir a l’agility va ser Nugget. Per Nugget i Mercè era la primera competició d’aquesta temporada de la lliga, així que van sortir amb una mica de nervis, tant la guía com la peluda. Per sort la sortida estava feta a la mida de Nugget, salt i slalom, Nugget adora els slaloms, així que es va centrar desde el principi, fent una pista molt ràpida i centrada, llàstima que al pujar a la passarel.la se li va sortir una cama, fent la passarel.la a batzegades i saltant-se la zona final. El següent va ser en Joan Miquel amb la Cloe en mida gran. La Cloe va sortir be, però té algunes pors que la fan descentrar-se a pista, i en aquest cas, el soroll de la granja del costat no va ajudar, així que per desconfiança va fer uns obstacle que no tocava i es va eliminar.

El jumping semblava ser molt divertit i Mercè sortia amb bastanta confiança amb Nugget. Amb tanta confiança que al tercer salt, la va abandonar massa ràpid i es van apuntar una refusada, la resta de la pista la van clavar: ràpides i sense més penalitzacions. Per finalitzar va sortir Cloe, que va ser abduïda per un túnel que no tocava, una de les trampes que comentava més amunt, i es va eliminar.

I amb una refusada i una falta, la Nugget va pujar al tercer lloc del podi, un bon final per la primera prova d’aquest parell.

 D518052 D518025