En Wifi classificat pel Campionat d’Espanya

201602 Rivalcan Podi WifiUn altre dissabte i una altra excursioneta. Aquest dissabte ens ha tocat anar a Santa Margarida de Montbui, a una horeta de camí del club. Hem acabat la classe i ràpidament a comprar una coseta ràpida de menjar i cap allà perquè en Josep i en Loki corrien a un quart de tres. A més han estat molt puntuals, nomes ens ha donat temps de lliurar les cartilles i cap a reconèixer la pista de grau I.

201602 Rivalcan LokiLa primera era una pista d’agility amb moltíssims túnels i amb mica de complicació a l’entrada de l’eslàlom, però res que en nostre Loki no puguí fer! Així ha estat, però amb una petita errada per voler acabar el obstacle abans d’hora  no se perquè aquest obstacle es tant llarg, deia en Loki.

Com no érem gaires participants deseguida hem passat a fer la segona manega, una miqueta més complicada però força similar. En aquest cas en Loki ha decidit sortir volant del balancí i en Josep, per tal de que no agafés por a l’obstacle, li ha demanat que el repetís. Això ha anat bé però ha fet que els eliminessin.

201602 Rivalcan Coma201602 Rivalcan MorganArribada l’hora de grau II comencem per l’agility i la primera ha estat l’Elisenda. En Morgan avui no estava gaire inspirat amb el quiet però si que ho estat dins la pista obtenint un súper zero i quedant segon d’aquesta mànega.

Immediatament després la Diana i la Coma han una molt pista perfecta llàstima que ha caigut l’últim pal.

Baixen els obstacles i comença la Neus que, per culpa de fer un cec en lloc d’un pivot, ha provocat un refús a l’entrada del túnel que estava sota la rampa. Per la resta, la pista molt bé quedant segona en aquesta mànega.

La darrera en sortir ha estat la Tina amb en Wifi que avui no estava en plenes condicions perque estava malalta. Bo i això ha fet una pista molt ràpida, obtenint el darrer zero que li mancava per quedar classificada pel Campionat d’Espanya i poder començar a puntuar a les proves selectives pel proper mundial.

Desprès d’uns petits canvis de recorregut li toca al grau III on avui només corria l’Elisenda amb en Drac, que no acaba de treure’s l’últim agility que li manca, però segur que ho aconsegueix ben aviat.

201602 Rivalcan Drac3201602 Rivalcan ElaPassem ara als jumpings i comencem pel petits on, després d’esperar una bona estona, ens torna a tocar a la Neus i a l’Ela i, a que no endevineu que va passar? Doncs que quan la Neus estava situant a l’Ela a la sortida se sent el soroll d’unes petjades de cavall. Mentre l’Ela mirava cap a la muntanya i la Neus mirava que estava pasant, es sent el xiulet del jutge. Qui li demana un quiet a l’Ela en aquelles condicions? Doncs la Neus no, que tots la coneixem a la Ela. Per tant comencem a correr i sembla que l’Ela ja no se’n recorda del cavall. Bo i això anava molt ràpida i la Neus no ha arribat al final d’un túnel on s’havia d’agafar el següent salt per darrera i l’Ela l’ha agafat del dret. Bo i això molt contenta de com han pogut fer la pista bo i la gran distracció.

201602 Rivalcan Wifi201602 Rivalcan XavierSeguidament han sortit la Tina amb en Wifi i han executat un circuit impecable, aconseguint un doble zero i pujant al podi en primera posició.

Ara toca el torn dels grans i comencem amb la Diana i la Coma que aquest cap de setmana no han tingut gaire sort amb els pals, caient-ne un parell amb algun dels girs més forçats.

Els darrers en sortir han estat l’Elisenda i en Morgan que en aquesta pista estava més nerviós de l’habitual però l’Elisenda l’ha sapigut gestionar i han aconseguit un doble zero i quedar tercers en la classificació general.

Finalment, en la pista de grau III, l’Elisenda i en Drac fen un super jumping encara que amb una mica de penalització per temps.

Demà nosaltres descansarem però la resta segur que faran un bon paper.