Estrenem temporada al Vallés

Començem el finde al Vallés amb molt bona temperatura i un sol que anticipava molt bons resultats.

202001 Valles Bruc 2La categoria va iniciar amb la mànega d’agility on van començar els XL. La primera en saltar va ser la Lola, que es va eliminar a la passarel·la perque en Secun va decidir repetir-la per perfeccionar-la. Tancant el grup d’XL van sortir en Bruc i en Morgan, que es van posar d’acord i van fer dos zeros que els que es van possicionar en la 4a i 5a posició de la classificació parcial.

Seguim amb els L, on va sortir la Sioux, que es va eliminar per fer el tercer salt al revés.

Després corrien els midi, on ens representaven la Striptease i en Drac. La Striptease, com ja anunciava la Carme des de la seva arribada a la competició, es va eliminar a la passarel·la, però al repetir-la la va clavar. En Drac es va entrebancar amb el primer salt però, amb la seva professionalitat, va saber recuperar-se i acabar la pista com si no hagués passat res.

Finalment, en el torn dels minis, on va sortir en Fox amb tant entusiasme que va tirar el primer pal i en Fran va decidir sortir de pista i eliminar-se.

202001 Valles DracQuan ja començava la tarda, va iniciar-se la mànega de jumping on també van començar els XL.

En primer lloc va tornar a sortir la Lola i, per compensar el resultat de l’agility, va fer el jumping a zero.

Arribats al final dels XL, on es decideix qui entra al podi i qui es queda fora, va arribar el torn de sortir a pista per en Bruc i en Morgan. En Bruc va aconseguir acabar-la sense penalitzacions, aconseguint un doble zero. Això si que és començar amb bon peu la temporada! A continuació va sortir en Morgan, que portava una pistassa però, malauradament, un dels últims pals va caure, fent que penalitzessin una falta.

En L va sortir la Sioux, que es va tornar a eliminar.

En midi, la Strip i el Drac van fer dues pistasses, ambdues a 0 com ells saben fer.

Per acabar Grau 2, va sortir en Fox a pista, que anava a 0 fins que va tirar el cinquè pal. Aqui, com sempre fa en Fran per treballar-li aquest problema, el va rectificar i se’l va emportar de pista./p>

Així doncs, acabem la jornada de dissabte amb dos podis: un del Drac a midi i l’altre del Bruc a estàndard. Ara a descansar que demà tornem al Vallés! Us mantindrem informats…