Exit de la prova al Cànic i podis

Aquest any ens ha tocat fer una prova de la Federació Catalana el 23 de desembre. L’hem abordat amb moltíssima il·lusió i, al estar tant a prop de les festes de Nadal, ens feia gracia tenir un detallet per tots els participants amb els nostres millor desitjos per tots vosaltres.

201812 Canic Podi DicUs explico com ha anat el dia. A primera hora ja hi havia una pila de gent treballant per tal que tot funcionés a la perfecció. Els nostres especialistes de parking, la megafonia, el bar i tot l’equip de les pistes. Hi ha hagut moments que teníem, fins i tot, més gent de la que ens calia. Moltes gracies a tots per fer un foradet a la vostra vida per venir a donar un cop de mà, sense tots vosaltres no seria possible que les coses sortissin be. Per tal de donar més fluidessa a la prova l’hem organitzat en dues pistes: una per tots els agility i l’altra per tots els jumping.

201812 Canic Loki La primera categoria en disputar-se ha estat la Segona Divisió, la més gran de totes.

Dels nostres participants la Merce i en Dic han estat els que millor ho han fet i en Loki ha guanyat l’agility amb una falteta a la rampa.

Si, si, encara que us sembli increïble no m’he equivocat al escriure-ho: en Loki ha fet bé el balanci i ha estat el millor, no hi ha hagut cap zero.

La resta dels nostres representants no han tingut gaire sort i una tonteria o una altra han provocat que no poguéssin pujar al podi.

201812 Canic Winter201812 Canic Podi Winter Hem acabat la segona divisió ràpids com un llampec així que, amb les pistes preparades, ens ha calgut esperar ja que havíem calculat el temps amb generositat. Ha estat, però, bé ja que així hem aprofitat per poder menjar una miqueta.

En iniciació el nostre únic participant -esperem que per no gaire temps- ha estat la Winter que de moment segueix repetint les zones de contacte, a veure si la gossa entèn el que volem, ni que això d’aturar-se no li ve gaire de gust. Bo i això, gràcies al recorregut de jumping al final han pujat al podi.

201812 Canic Fish 2201812 Canic Podi FishMentre s’acabava l’agility d’Iniciació, ja estàvem preparant la pista de jumping de DH, per tal que els participants no haguessin d’esperar.-se per reconeixer-la.

En divisió d’honor tant la pista de jumping com la d’agility eren molt ràpides `però amb algun punt de control. En aquesta categoria els que ho ha fet fantàsticament be han estat l’Eva i en Fish, tots dos molt centrats i ràpids i ocupant una plaça al podi.

201812 Canic SiouxHem acabat la jornada amb la prova de primera divisió amb unes pistes bastant semblants a la de DH pero canviant algun salt on cal destacar l’actuació de la Sioux.

Després dels darrers trofeus i obsequis ho hem recollit tot, molt satisfets per la feina ben feta.

Organitzarem una altra prova passat festes. Us desitgem a tots un bon any!