La Collie manté el segon lloc a la lliga catalana

A segona divisió tenim en Hippy i en Morgan que porten tota la temporada treballant cosetes, en Wifi i en Taboo, que venen de tant en tant i o ho claven o la líen, i la Collie que està ficada entre els 3 primers campions de la lliga catalana d’aquesta temporada i a l’anterior prova havia perdut el lideratge passant a segona posició.

201604 CanRoja CollieDissabte, a Can Roja feia molta calor i vam començar amb un jumping força divertit que tenia un parell de punts on equip rera equip, s’hi entrebancàven.

En Wifi fa fer un molt bon jumping amb sols un pal caigut, un éxit en una pista on ell solia tirar-ne més.

En Taboo i l’Estel no debien estar del tot centrats perquè es van eliminar al segon obstacle, entrant per una boca de túnel que no tocava, però s’ha de dir que en Taboo te antecedents de tunelitis.

En Morgan estava nerviós i no va tolerar cap mena de separació de la guia en el quiet, tot i això va fer una bona pista eliminant-se quan l’Elisenda va preferir no corregir un refús i seguir pista.

Hippy va fer un gran jumping, ràpid i centrat, i va acceptar una correcció en el quiet. Malahuradament estava eliminat per abordar la boca del túnel incorrecte però la resta de l’execució del recorregut va compensar aquest punt.

La Collie va fer un jumping espectacular, però va refusar en el mateix punt que en Morgan. Això sí, en Sam es juga la lliga i va corregir ràpidament aquest punt, acabant la pista només amb el refús de penalització. I què van fer els seus companys de podi? Doncs en Patxi es va solidaritzar i també va fer una falta i la Nora va penalitzar una mica en temps. Tot i tots 3 obtenir puntets, en Patxi començava a allunyar-se. 

201604 CanRoja MorganL’agility va ser lleugerament més complicat.

En Morgan va sortir igual de nerviós i l’Elisenda el va haver d’eliminar en zones, però tota la pista va anar a trompicons i amb poca connexió entre aquest equip.

En Hippy també va treballar les zones però amb una conducció molt més fluïda. En Taboo no va respectar la sortida de les zones i l’Estel el va eliminar, després també es van eliminar en altres punts de la pista.

En Wifi es va eliminar en un salt que no tocava i la Tina va aprofitar per treballar el balancí i, més tard, la passarel·la tot i que no va sortir com ells volien.

La Collie va fer una pista molt bona però no tant com els seus companys de podi. Al tirar un pal i marcar-li falta a la passarel·la va quedar per darrera la Nora, amb una falta, i en Patxi, que va fer 0. Amb aquests resultats, l’ordre del podi de la lliga queda tal qual estava però en Patxi es consolida fortament a la primera posició a 20 punts de la Collie, i la Nora tercera, molt més a prop. En Sam haurà de treballar per no deixar passar la Nora i treballar encara més si vol tornar a passar a en Patxi.

A dues proves d’acabar la temporada, l’equip del Cànic de segona divisió segueix tercer de la lliga catalana gràcies als punts de la Collie, en Taboo i en Wifi.

A veure que passarà a Vallromanes i Santa Coloma de Farners!