La Cora guanya en la màxima a Reus

201802 Reus Podi CoraDespres de la disbauxa del Carnetoltes tornem a la serenor de la vida normal de competició anant-nos-en a Reus. Ens toca matinar i sortir de casa fins i tot abans que el sol. Bo i això, una mica adormits però amb moltes ganes de donar guerra, ens n’anem cap a Reus on uns hem acabat amb millors resultats que altres.

201802 Reus Cora201802 Reus Drac

L’Ela ha sortit molt adormida i ha anat molt més a poc a poc del normal.

En Drac, tot un campió, ho ha donat tot pero un petit “despiste” de l’Elisenda l’ha allunyat del pòdium.

No ha estat així amb la Cora, com sempre molt segura, que ha estat la guanyadora en divisió d’honor. MOLT BE PER LA JULI que afegeix molts puntets a la saca.

201802 Reus Saya201802 Reus CollieAmb uns petits canvis a la pista -nomes un parell de salts i una entrada de túnel- de seguida comencen els nostres companys de primera divisíó.

En aquesta categoria la Striptease ha fet molt bones pistes amb algun moment de dubte i una falteta a la rampa.

La Saya, molt joveneta ella, ha fet unes pistasses. Encara manca polir alguns aspectes però, ja ho veureu, donarà molta guerra.

La Coma avui ha començat del pal de l’Ela: mig endormiscada però a la segona manega ja s’ha despabilat i ho ha demostrat fent un zero.

La Collie, tant energètica com sempre, ha fet alguna errada a la zona que el seu guia ha decidir esmenar i en el jumping ha fet dues refusades.

201802 Reus DicUna miqueta mes tard, una miqueta mes cansats i amb una miqueta mes de calor comencen els nostres companys de 2D.

Aquí el primer ha estat en Loki i ja estàvem tots esperant a veure que farà avui. Doncs bé, aquí teniu una noticia bomba: ha pujat el balanci a la primera!

La Lola, últimament supercampiona, ho ha fet molt be. Molt connectada amb en Secun ha fet dos recorreguts impressionants amb una falteta a cada pista.

En Dic ha tingut un petit despiste a l’entrada d’un túnel pero ha fet dues pistasses, una d’elles a zero i dins el límit de temps.

Per altra banda, en Fish aquest cap de setmana no estava gaire centrat. Ha anat molt ràpid pero s’ha obert molt en alguns punts, provocant la seva eliminació.

Després d’una llarga jornada, cap a casa a descansar una mica i a carregar les piles pel proper cap de setmana en que ens toca una prova doble al Cànic. Ens veiem allà companys!