La Cora es posa primera a la lliga catalana

 JBB9599Ens cal matinar per anar a competir a Girona i als de DH ens toca a primera hora. Després d’una nit amb una gran tempesta sembla que el dia es comença aixecar encara que aquesta vegada no cal que ens preocupem per això ja que correrem sota cobert.

Comencem el jumping per la categoria mitjana, quelcom poc habitual però ja va be canviar una miqueta. El primer en sortir, en Taboo, acaba només amb una falteta però amb alguns ensurts. En Drac acaba eliminat per un despiste de la guia, que consti que la pista ja hi portava a despistarse. Seguidament l’Ela que va fer un parell de refusades ja que ella preferia fer un altre circuit però la seva guia va insistir i va aconseguir que fes el que tocava. Al final el nostre representant en L, la Cora, tan segura com sempre va fer que la pista semblés molt fàcil.

En poca estona es va muntar l’agility amb alguns punts de molta trampeta com un túnel al costat del slalom on costava molt decidir quin era el que tocava. Van tornar a començar els mitjans i aquest cop en Drac la va fer molt neta. En Taboo es va eliminar i l’Ela, per no quedar malament despres d’una gran pista, es va eliminar al penúltim salt. Li tocava el torn a la Cora que, com ja ens te acostumats, va fer una gran pista i, a més, va guanyar la prova. Amb els 33 punts aconseguits va passar a situar-se primera en la lliga en la màxima categoria a una prova del final. Tota l’emoció pel proper cap de setmana a Reus!

 JBB9531 JBB9575