La Diana i la Coma sisenes a la Nations Cup

201608 KCFestival Nations CupUn any més una representació del club s’ha desplaçat a Anglaterra per participar al International Festival del Kennel Club britànic. Als habituals de cada any: la Carme, l’Elisenda i en Xavier, en Jordi i en Josep i la Neus s’hi han afegit aquest any la Diana i l’Andreu i la Mari Creu, la mare de l’Elisenda.

En l’aspecte competitiu cadascú tenia unes expectatives diferents. L’Elisenda i en Drac portaven un bon historial en edicions anteriors, destacant haver guanyat fa dos anys la Nations Cup fent equip amb la Gamma i en Zeus i diverses participacions a la final del British Open que li han valgut fins i tot seleccionar-se per Cruft’s. Aquest any però tenen a dos mesos vista el Campionat del Mon pel que el que més li convenia era treballar molt les zones de contacte en competició. Així ha sacrificat algunes pistes per tal d’assegurar-se una execució perfecta en rampa, passarel·la i balancí el que no li ha impedit obtenir alguns trofeus en les mànegues que completava.

La Carme i la Striptease s’han classificat en diverses ocasions per la final de la Novice Cup destacant el quart lloc en la final que van fer fa un parell d’anys. Aquest cop han estat a prop de classificar-se de nou ja que tenien un zero en el jumping de selecció. En l’agility però van fer una refusada i això les va deixar fora dels llocs de selecció. Bo i això alguns trofeus com el quart lloc de diumenge en un jumping.

201608 KCFestival Drac201608 KCFestival Strip2

La Neus i l’Ela portaven varis proves força coordinades amb el que podien fer un bon resultat en aquesta competició. Dissortadament just divendres abans de sortir van haver de fer-li una petita intervenció a l’Ela en una pota i això ha fet que s’hagin perdut algunes competicions i que en les que participava la gosseta no estigués al 100%. Bo i això van aconseguir alguna roseta pels resultats en les mànegues que disputaven.

En Josep i en Loki venien una mica justets en la recuperació de les zones de contacte. En Loki va passar de fer-les bé a no voler-les fer en competició. En el procés de recuperar-les ja ho feia bé al club però encara no a les competicions. A Anglaterra tot son competicions i a més no es pot entrenar entre mig amb el que en Loki feia uns vols importants per damunt les zones de contacte. Veient que la cosa no tenia fàcil solució en competició en Josep ha optat per fer només jumpings i això li ha permès, fins i tot, aconseguir un parell de trofeus.

201608 KCFestival Ela201608 KCFestival Loki

Amb en Morgan, aprofitant l’alt nombre de proves, l’Elisenda venia disposada a treballar el quiet en la sortida. Ho ha pogut fer ja que en Morgan ha volgut prendre la iniciativa en més d’una ocasió. Després pistes força bones ni que pel Morgan sempre és complicat haver-se d’aturar a les zones de contacte i ho expressa amb vehemència sempre que pot. Al final, però, bones pistes ni que, després de repetir la sortida, els jutges no ho valoressin.

La Diana i la Coma venien per primer cop i s’han fet un tip de fer pistes a zero, aconseguint rosetes de clear round i de classificació sobre les mànegues individuals. La seva fiabilitat els ha permès també seleccionar-se per la final de la Nations Cup on va fer sisena en la mànega final d’agility. No és un mal principi per una gossa que ha causat sensació pel poc que es veuen els pastors blancs suïssos en els rings d’agility.

201608 KCFestival Morgan

201608 KCFestival Coma

201608 KCFestival DonalCom sabeu la Gamma encara està recuperant-se i no pot competir. En Jordi, però, ha pogut fer algunes mànegues amb en Donal, un border collie d’una amiga que competeix en grau 7 i que és extremadament ràpid i molt exigent en la conducció. Tot un repte per en Jordi que ha hagut de centrar-se molt en cada detall per fer unes pistes molt bones, destacant un tercer lloc sobre més d’un centenar de gossos que competeixen en la màxima categoria en aquest país. Tots dos ens han regalat unes pistes espectaculars. Bona feina!

En aquesta prova hem coincidit, com cada any, amb la selecció catalana obtinguda a partir de les proves de la lliga i amb el guanyador absolut de la Copa Catalunya.

La Cristina, en Marc, la Biaix i la Yolanda han obtingut força bons resultats, destacant el cinquè lloc de la Biaix i la Nuca en la Nations Cup però, sobretot, el gran paper que han fet la Cristina i la Inka que van ser les que primeres classificades per la final del British Open. Això feia que sortissin en darrer lloc en la final, després d’unes pistes molt bones dels millors competidors. Al final, però, gràcies a una pista perfecta i més ràpida que ningú es va endur el primer lloc en aquesta final. Espectacular i a més això li dona una plaça directa per competir a Cruft’s. Enhorabona!

201608 KCFestival Inka201608 KCFestival Rinoa201608 KCFestival Nuka201608 KCFestival Odin