La Janina i la Mel tornen a fer podi en segona divisió

Z61 4929El passat diumenge vam gaudir d’un dia molt assolellat on els nostres participants van demostrar que han treballat força bé, encara que hauran de practicar una mica més per aconseguir passar millor les proves i arribar a liderar el pòdium.

202105 Connecting MelD’una banda a la categoria mini, La Janina i la Mel van pujar al pòdium, guanyant la competició de la seva categoria. Hem de destacar la seguretat i fiabilitat de la Mel fent les dues pistes que s’està convertint en una gosseta difícil de superar. Enhorabona, campiones!

Després li va tocar el torn a la Neus i la Patum, que van fer unes pistes molt segures i ràpides,  llàstima a la pista d’agility que van decidir fer un salt en lloc d’anar al túnel, perquè en cas contrari segurament haguessin agafat molt bona posició, quedant aquesta vegada les quartes.

D’altra banda a la categoria midi, La Reyes i en Randy van acabar el recorregut de les dues pistes amb un Randy més centrat i més disposat a seguir a la seva guia, però caldrà de practicar més “el quiet” per donar-li una mica de marge a la Reyes a la sortida.

202105 Connecting Ela202105 Connecting Randy

Tot seguit li va tocar a la categoria estàndar, on en Marc i la Mia van fer unes excel·lents i segures pistes d’agility i de jumping.  Convé destacar la conducció d’en Marc i igualment de la Mia que el va entendre prou bé, quedant aquesta vegada  el cinquè a la classificació.

Així mateix d’en Joan Miquel i la Cloe. Cal destacar l’agilitat i velocitat de la Cloe  i la destresa del seu guia que van aconseguir fer un recorregut amb un ritme força bo a la pista d’agility .

 D525630202105 Connecting Cloe

Per acabar el dia, després que la Janina i la Mel van recollir el seu trofeu, vam decidir festejar-ho per fer la tornada més alegre…. I fins un altre dia, que segurament ens anirà millor!