La Mel fa podi en el seu debut en segona divisió

Nova prova de FCAG, aquest cop a Can Bosc, on la gent del Cànic ha augmentat la seva participació en segona divisió. Així que varem ser cinc els nous participants (Neus/Patum, Carme/O’Neill , Janina/Mel, Reyes/Randy i Marc/Mia) que ens estrenàvem,.acompanyant als més veterans: Joan Miquel amb Cloe i Mercè amb Nugget.

202104 CanBosc podi Mel202104 Can Bosc MelEn mini s’estrenava en segona divisió la Janina amb la MEL que van aconseguir la segona posició amb dues pistes a 0.

Felicitats i a seguir així!

La Neus i la PATUM en el jumping anaven bé però després d’una recta llarga amb túnel al final hi havia un salt que la Patum va decidir fer al revés amb el que van quedar eliminades. En l’agility la pista tenia un parell de punts on el guia tenia que estar atent i va ser on molts equips es van  eliminar. Aquell túnel molt a prop d´un salt va ser el motiu que mes d´una parella anés directa cap el túnel que no tocava i aquest va ser el cas de la Patum.

La Reyes i en RANDY es van eliminar en el jumping on just deprés de la sortida hi havia un salt que calia fer per darrera. Aquí en Randy va ser més ràpid que la Reyes i el va fer recte ni que després van acabar la pista bastant bé. En l’agility també va ser eliminada al mateix túnel que la Patum i altres participants.

202104 CanBosc Patum202104 CanBosc Randy

La Mercer i la NUGGET van fer una pistasa en l’agility on van fer un 0 i el millor temps de tots el participants. En el jumping es van eliminar al mateix lloc que la Neus: a la sortida del túnel amb salt recte que el van fer enrere. Després, però, van acabar la pista perfectament.

La Carme i la O`NEIL van fer molt bona pista en jumping, amb només un refús al segon salt, però després van concentrar-se i van fer una gran pista, En l’agility van caure en el parany del túnel prop del salt que es tenia que fer per enrere i també va ser eliminada.

202104 CanBosc Nugget202104 CanBosc ONeil

En Joan Miquel i CLOE en la mànega del jumping estaven fent una pista perfecte i amb una conducció per part del Joan Miquel molt bona, llàstima que la Cloe es va sortir a l’eslàlom quant nomes li faltava un pal per superar. Tot i així a la segona ho va fer be i va acabar la pista sense cap falta més. En l’agility en Joan Miquel i la Cloe van ser eliminats per un salt que no tocava però van aprofitar per treballar zones i fer un passarel·la perfecta.

En Marc i la MIA van acabar las dues mànegues sense eliminar-se però amb bastantes errades sobretot per part del guià que va fer despistar ala  la MIA en mes d´una ocasió i la va fer penalitzar en agility amb 2 refusos evitables i una falta.

202104 CanBosc Cloe202104 CanBosc Mia

Ara ja pensant amb la pròxima prova que es farà a Girona al Club agility Connecting dogs on segur que ens anirà millor i sinó alguna cosa nova aprendrem.