La Sacha i en Wifi puntuen a la selectiva de dissabte

201602 Comtal Ela dissAquest dissabte hem participat a la tercera prova selectiva pel campionat del Mon. Els nostres representants: la Tina amb en Wifi, en Paco amb la Sacha, l’Elisenda amb en Drac i la Neus amb l’Ela, estavem decidits a donar el màxim de nosaltres. Us explico una mica com va anr tot.

Varem comencar per la categoría petita amb la manega d’agility. Era un circuit a l’alçada del que es vol aconseguir, per tant amb uns quants punts de dificultat. El més destacat era un salt de longitut on després calia fer l’slalom pero amb una boca de túnel que feia que si aseguraves una mica la entrada dels pals ja tinguéssis el gos al túnel. De fet era un exercici similar al que va possar-nos en Cesar a la darrera lliga. En aquella lliga jo amb l’Ela no vaig aconseguir-ho fer ja que sempre anava al túnel. Ja us pudeu imaginar com m’he sentit quan ho he vist: “pànic”. Doncs be, l’Ela ho va superar i només va fer una petita falteta a la rampa, el que encara no m’explico amb el petita que és ella. En Wifi, però, si que va caure en aquest punt com el hi va passar a gairebé la meitat de participants.

En midi en Paco i l’Elisenda tampoc van tenir sort en aquesta primera mànega i un salt al revés en un punt crític i molt ràpid del circuit i prendre un salt sota la rampa enlloc d’aquesta va fer que no puntuessin a l’agility.

201602 Comtal Wifi diss201602 Comtal Sacha diss

201602 Comtal Drac dissDespres d’esperar unes quantes horetes, ja que hi havia un munt de participants, varem poder fer la manega del jumping. En aquesta tant la Tina com en Paco varen conseguir puntuar per individual, amb 6 i 14 punts respectivament (en Paco va ser segon al jumping), uns punts merescuts i que van ser molt benvinguts. En Drac va fer una molt bona pista però no va poder entrar dins el temps previst i, de la segona pista de l’Ela val més que no en fem comentaris.

Cal felicitar a l’organització del club Neo Reus perquè, encara que va ser una prova molt llarga per la gran quantitat de gossos que hi havia, varen complir amb l’horari previst.