La Striptease i la Coma ens fan quedar bé

Aquest cap de setmana, a Can Roja, èrem una bona colla, sobretot dissabte. El jutge, en Gregori, ens va posar unes pistes més complicades dissabte i més assequibles diumenge però tampoc vam ser molt campions.

Dissabte

201611 CanRoja Podi Strip201611 CanRoja Podi ComaDissabte, la Coma i l’Striptease, equips consolidats i ja amb els puntets per la final, van fer les pistes com si fossin fàcils quedant segones i primeres de les respectives categories. Per uns equips que triomfen i nomes els tenim un dia!

La Lola i en Secun, els nostres novatillos, es van liar en el jumping eliminant-se al deixar-se un obstacle però desprès van fer l’agility a zero, passant-nos la mà per la cara a la resta.

La Collie, no va respectar el quiet al Jumping de manera que el van repetir eliminat-se, en Morgan la va anar salvant com va poder amb a base de canvis per darrere però finalment es van eliminar i la Taca va ser eliminada perquè en Fernando va tirar un pal (aquest finde ha estat molt posat en fer els obstacles ell abans que la gossa). En Qumba també es va eliminar en un punt de control del jumping però estaven molt contents del quiet.

L’agility… la Taca va cometre dos refussos en túnels i la zona de la passarel·la, en Morgan va entrar en un bucle que no va saber solventar i van haver d’acabar deixant aquell tros de pista per acabar contents, i la Collie en no respectar de nou el quiet es va quedar sense pista.

Diumenge

201611 CanRoja Podi Taca201611 CanRoja LolaDiumenge ja no teniem a les campiones Coma i Striptease per representar-nos als podis, nomès quedàvem els patates.

En Morgan va anar molt més centrat i va fer un jumping amb dos pals a terra i un agility eliminat a la sortida però molt contents de l’actitud.

En Qumba va tirar un pal i va fer un refús al jumping i es va eliminar a l’agilty per fer un salt que no tocava desprès del túnel però amb una pista molt centrada.

La Collie va saltar-se el quiet provocant un refús i van resoldre la pista amb un pal caigut i a l’agility la Collie ja va respectar el quiet però no la zona de la passarel·la eliminat-se de nou al repetir l’obstacle.

La Taca va fer un jumping a 0 i a l’agility, en Fernando va continuar amb la dèria de dissabte de voler fer ell la pista i es va menjar un salt, aconseguint eliminar-se. Tot i això va pujar a podi en tercera posició.