La Strip, la Collie i en Morgan expliquen com va anar a Tàrrega

201809 Tarrega Podi StripJust l’últim diumenge de setembre començava a Tàrrega la primera prova de la lliga catalana de la FCAG, organitzada, com no?, pel Club Agility Tàrrega.

Amb la nova temporada ens vam endur una sorpresa: la crònica de Primera Divisió l’havia de fer jo, l’Striptease!! Un gos!!! Aquest humans ja no saben el que fer per estalviar-se feina!! En fi, des de dins la gàbia poca cosa podia veure però vaig parar l’orella i amb el que em van explicar els altres dos col·legues de Primera Divisió, el Morgan i la Collie, crec que me’n sortiré.

201809 Tarrega StripLa Collie em va dir que en l’agility ella va sortir a donar-ho tot, que havia tocat totes les zones i que va fer tot el que li va anar assenyalant el Sam, fins i tot un túnel en el que va sentir DINS….NOOOO! Sembla ser que es la nova ordre per a la rampa però que ella no ho sabia.

En el jumping el Sam li va demanar la màxima velocitat i ella no es va quedar enrere però anaven tan de pressa que era difícil esquivar un salt que no tocava. Ella estava molt contenta però es que sempre ho està!! I se’n va anar a buscar un pal per a què algú li tirés!

El Morgan em va explicar que també estava decidit a fer tot el que l’Eli li demanés i, efectivament va fer tot l’agility a la perfecció però quan la seva guia va fer un petit gest davant d’un túnel que no tocava, es va pensar que li deia que entrés i que a ell li van faltar cames per entrar!! Es que els túnels són molt guays!! Però que en el jumping es va treure l’espineta i el va fer de meravella deixant a l’Eli molt satisfeta d’ell!!

201809 Tarrega Collie 3201809 Tarrega Morgan 2

I ja només quedo jo, l’Striptease. L’agility em va sortir una mica a “trompicons”. No acabava de trobar-m’hi bé, un pal que cau, una rampa massa llarga, un moviment que mai ens surt bé… Però en el jumping se’m van passar totes les pors. Vaig sortir a per totes i vaig poder completar la pista amb molt bon temps, sense tirar pals ni equivocar-me en lloc!! Fins i tot vaig poder quedar segona de la categoria midi!!

Fins la propera prova!!!