La Vipper guanya i vola cap a primera divisió

201901 CanRoja Podi Vipper

Tarda freda a Sentmenat on els de Segona Divisió vam tancar la jornada.

201901 CanRoja Vipper

Van començar els petits amb el Loki que va refusar el balancí i va fer una falta a la passarel·la. Malgrat tot, quant veus al Josep i al Loki enllaçant obstacles a la pista pots caure en l’error de pensar que això de l’agility és fàcil. I tots sabem que no ho és.

Així ho sap la Cristina, que va veure com la Boira refusava el balancí i s’eliminava per fer un rera on no tocava. Exactament la mateixa raó per la qual el Fox amb el Fran també es va eliminar.

Pel que fa als estàndards, solvència habitual de la Mel amb l’Ezequiel que va acabar amb una falta per no tocar la passarel·la i del Dic amb Mercè que van aconseguir un zero com una catedral.

201901 CanRoja Mel Ez 2201901 CanRoja Dic201901 CanRoja Fox201901 CanRoja LokiI aquí va arribar el moment més esperat: el Jordi i la Vipper sortint a aconseguir l’agility a zero que necessitaven per pujar a primera. Doncs sí: la Vipper va volar a la pista i abandona la segona divisió.

Finalment la Cloe i el Joan Miquel ens van obsequiar amb tot el catàleg d’errades que es poden cometre a una pista d’agility i van quedar eliminats sense pietat.

Pel que fa al jumping, el jutge ens va muntar una pista amb un inici que requeria un quiet excel·lent o unes cames privilegiades (i/o joves). Doncs comença el Fran i surt en un sprint colossal que el permet arribar a temps al punt delicat… tot i que el Fox tira dos pals i fa inútil l’esforç del seu guia.

201901 CanRoja Boira 2201901 CanRoja CloeSegon intent: la Cristina amb un quiet molt millor també surt a l’sprint però la Boira decideix no saltar un salt per guanyar temps i atrapar abans a la seva guia. Un cop eliminades, la Cristina i la Boira tornen a sortir i aquest cop fan la pista a zero…. I finalment, el Josep i el Loki salven la situació però un malentès a un salt els elimina.

Torn pels grans: comencen la Cloe que no vol fer el quiet i el Joan Miquel que no corre gaire. Però a base de crits impedeixen caure eliminats i acabar amb dues refusades.

El Dic fa una pista perfecta…. a excepció d’un refús a l’últim salt. Llàstima. L’Ezequiel i la Mel s’eliminen per fer un rera on no tocava.

Finalment la Vipper i el Jordi tornen a volar a la pista però aquest cop cau un pal. No obstant, l’objectiu del dia ja estava aconseguit. Enhorabona !!