L’estrena no ha anat tan malament

Primera competició per en Troy, en Grop i la Leia. Molt bones pistes de tots ells, n’estem molt orgullosos

El passat dissabte 16 es va iniciar la competició d’enguany de la Federació Catalana d’Agility al club de La Daga, a Sidamon.

En el grup d’Iniciació hi va haver tres estrenes: la Silvia amb en Troy en el grup d’Intermèdi i l’Alba amb en Grop i l’Aurèlia amb la Leia en el grup de grans. Hem de dir que tots vam arribar fets un sac de nervis. Això ja no era un preagility, ara anàvem en sèrio.

A iniciació els obstacles estan dividits en dues pistes: en una hi ha el balancí i la passarel·la i en l’altre l’eslàlom i la rampa.

Vàrem començar per la pista amb balancí on la Silvia i en Troy van fer una pista prou ràpida amb dues faltes on va quedar segona.

L’Alba i en Grop es van eliminar i l’Aurèlia i la Leia, tot i haver fet una pista a zero, van quedar eliminades per un trist segon de més. Quina ràbia!

Molt bones pistes de la Silvia i en Troy

Després, a la segona volta, ens vam eliminar totes tres. Era una pista de córrer molt, però ens va matar l’eslàlom. Un cop comences malament una pista la resta ja t’arrossega. Però bé, tot i eliminades, no crec que ho féssim tan malament.

Era el primer dia en competició i els nervis no ajudaven, però ens va servir d’entrenament i també per començar a perdre pors.

A veure si el proper diumenge al club de Tàrrega deixem el llistó ben alt.

Pista sense errors de l’Aurèlia i la Leia
Magnific paper dels debutants del Cànic
N’estem molt orgullosos