No facis el que fa tothom …

202301_Valles_PodiComençar el any en una competició al Vallès està molt bé. Bona companyia i bon tracte, que més es pot desitjar?

Les pistes de DH eren una mica complicades pero no massa i molt ràpides, com ha de ser una pista en aquest nivell.

En la categoria gran hem fet doble podi: el primer lloc ha estat per l’Eva amb en Fish amb dos recorreguts sense cap error i el segon per en David amb la Winter que bo i tenir una falta al jumping ha fet dos recorreguts excel·lents. Tots dos han fet unes pistes molt ràpides amb el que comencen molt bé l’any.

En mitjans la nostra representant la Merce amb la Nugget no ha tingut gaire sort i ha resultat eliminada en les dues manegues. Segons reconeixia ella mateixa amb les festes han baixat una mica el ritme dels entrenaments.

En petits en Sam amb la Taxi ha fet una falteta en el Jumping (un palet) i una falteta a l’agility (la passarel·la) això ha fet que s’allunyés del pòdium, quedant en quart lloc en la classificació general,

En Josep i en Loki han resultat eliminats en les dues pistes, en una per fer un túnel enlloc d’un salt i a l’altra per fer un salt al revés.

Amb la Patum hem fet el jumping a zero però he hagut d’improvisar la meva conducció pràcticament a tota la pista. Cal còrrer més! Després a l’agility m’he plantejat la pista malament: el que feia tothom no era el més adient per nosaltres. Ho hem intentat i la Patum no m’ha entès, hem sortit vives d’aquell punt però després, a l’eslàlom, la Patum ha sortit una porta abans del final, no es gens normal però ha passat. Entre que ho esmenàvam tornant a comentçar al final ens hem passat del TRM marcat pel jutge i ens hem eliminat.

Lliçó del dia: “No facis el que fa tothom, fes el que saps que la gossa entén”

Per la propera, més i millor.

202301_Reis_Fish202301_Valles_Winter