Podi d’en Drac a la selectiva

El passat diumenge alguns dels nostres caniqueros van assistir a una competició molt important: la segona selectiva pel mundial 2016 al Ciutat Comtal. El dissabte ja van córrer per aconseguir aquest somni i el diumenge hi van tornar.

201602 Comtal Podi Drac201602 Comtal Sacha diumL’Ela no va tenir una bona jornada. Al jumping es va sortir d’una de les portes de l’eslàlom, ocasionant-li l’eliminat. Després d’aquest entrebanc, no va sortir gaire concentrada a l’agility i també es van eliminar. A la següent segur que va millor!

El nostre Drac i l’Elisenda (Eli pels propers) va fer pòdium!!! Va quedar tercera gràcies a un perfecte jumping acompanyat d’un agility amb només una falta. I és que el nostre Drac, quan li entren les ganes de córrer, fins i tot es descuida tocar alguna zona. Enhorabona equip!

La Sacha d’en Paco va anar a per totes. Al jumping van donar un pas en fals i van ser vilment eliminats, però aquesta ràbia la van passar a energia i van fer el millor temps de l’agility a 4,74 metres per segon. Llàstima d’una falta que li va costar el penalitzar.

Per últim, en WiFi va fer un jumping net. D’altra banda, a l’agility sent empàtic amb en Drac, va saltar-se la passarel·la i els seus runnings van quedar en res. Així que va aconseguir un agility amb una falta i poder puntuar per equips. A la propera millor!