Podi de la Striptease en indoor

La prova de Primera Divisió de FCAF al Connecting Dogs de Girona començava puntualment a les 15,30 de la tarda. Potser perquè era diumenge per la tarda, final d’un llarguíssim pont, amb castanyades incloses, o senzillament perquè era a Girona… allà estàvem els guies de Primera Divisió amb un silenci que poques vegades es dona en una prova d’agility dins d’un pabelló. Els incondicionals del Cànic érem l’Striptease amb la Carme, el Morgan amb l’Eli i la tablet de gravar amb el Xavier.

Les pistes, tant l’agility com el jumping eren pistes ràpides però amb punts de control que van fer caure a no pocs dels participants i, en algun cas això va ser literal!.

201810 Connecting Strip 1201810 Connecting MorganL’Striptease va fer algun refús, amb la pèrdua de temps conseqüent, pel seu recel cap als pavellons tancats amb gent que la mira però tot i així va acabar tercera de la categoria midi.

El Morgan va fer les seves pistes amb l’espectacularitat de sempre però un palet en un gir massa tancat o un balanci volador el van col·locar en un prou merescut sisè lloc de la classificació d’estàndard.

La tablet del Xavier, com sempre, va gravar tot el que va passar amb una qualitat excel·lent! És el nostre puntal. Mai falla!!

La propera prova tornarà a ser al mateix lloc i allà estarem a per totes!!