Podis de la Coma i la Striptease

201803 Maresme Podi 1D Strip201803 Maresme Podi 1D ComaEn la darrera prova de Federació al Maresme, als de primera divisió els va tocar matinar. En aquesta categoria en standard competien en Morgan, la Saya, la Dana, la Coma i la Collie i en midi la Striptease. així que els seus guies, amb molta son, van reconèixer la pista proposada pel jutge.

201803 Maresme ComaL’agility tenia varis punts de control on alguns van tenir problemes! La Collie va ser eliminada per repetir el balancí (ella el vol fer ràpid i sortir corrents… però en Sam no opina el mateix!!!!). El Morgan té el mateix problema amb l’Eli, ell vol còrrer al balancí!!! així que eliminat per repetir-lo. La Saya tampoc va tenir gaire sort i no va entendre a la Diana en la seqüència d’inici, així que van aprofitar per treballar. La Dana no es trobava massa bé, li va deixar clar a la Maria durant la pista. Per sort quedava la Coma, que els va ensenyar com s’havia de fer, fent una pista perfecta, diuen que l’experiència és un grau!!!

En midi la Carme i la Striptease van completar el recorregut sense massa problemes, aquí també l’experiència és un grau.

201803 Maresme StripEl jumping va anar molt millor. El Morgan va fer una pistassa amb un palet i la Saya també es va entendre millor amb la Diana i van resoldre una pista complicada amb tan sols un refús i un palet. La Colllie i en Sam seguien una mica dormits i es van eliminar en un canvi que la Collie no va entendre. La Dana, que estava més recuperada, es va esforçar per completar una bona pista amb la Maria. Finalment la Coma va rematar la jornada amb una altre pista excel·lent, fent podi i emportant-se molts punts per sumar a la lliga, felicitats!!

La Carme i la Striptease van completar una pista molt bona amb només una refusada a l’entrada d’un túnel que al final els va dur al tercer lloc del poci. Ben fet!