Podis del Cànic i zero de la Cloe a Les Fonts

Dissabte

Podi Cloe dissabteDissabte a la tarda ens citàvem a Les Fonts tres representants del Cànic a grau I: en Max, la Cloe i en Fox.

 JBB3789El jutge de la prova va plantejar uns recorreguts força interessants, tot i que tenien un nivell de dificultat una mica alt en comparació amb el que habitualment ens trobem a grau I.

El primer a posar-se a prova va ser en Fran amb en Fox, que abans de començar ja tenia poques esperances de fer la pista neta. Amb el que segurament no comptava era en eliminar-se en el segon salt, on el Fox va fer caure el pal i en Fran li va fer repetir per fer-li veure (d’una vegada per totes) que els pals no es tiren!

 JBB3727

La següent en saltar va ser la Cloe, que en el tercer obstacle, la rampa, no es va aturar tot i tocar la zona. En Joan Miquel va tenir uns instants de dubte, ell sabia que li havia de fer repetir, però una veueta li va dir que continués, que aquesta pista olorava a 0. Així que va fer cas al petit dimoni situat sobre la seva espatlla esquerra i va finalitzar la pista amb el seu primer puntet de RSCE. Enhorabona!

L’últim en fer la primera mànega va ser en Max, que va refusar la rampa i, quan en Toni el cridava perquè tornés, en Max es va girar i va dir…mira quin túnel més maco! I cap a dins…

En la segona mànega s’invertia l’ordre i, per tant, el primer a sortir era en Max que aquest cop va fer una pistassa amb només un refús a l’slalom, que li va servir per pujar al podi amb una segona posició! Felicitats!

La mànega d’estàndard la tancava la Cloe, que va dir…si abans ha colat, perquè no ara? Doncs ara no, Cloe perquè en Joan Miquel li va fer repetir la baixada de la rampa perquè s’aturé. Ja sabem com són de dures les zones! Així i tot va fer valdre el seu zero de la primera mànega per pujar al calaix més alt del podi!

Finalment, era el torn d’en Fox, que primer va refusar l’entrada de l’slalom i a qui després, en Fran li va fer repetir fins a tres cops el balancí per tal de treure’n un de semi-bo. No era el dia d’aquest binomi.

Diumenge

 JBB3859Diumenge es va incorporar en Ripper, així que erem quatre en total. Els recorreguts eren més senzills en aparença així que la cosa no acabava de pintar del tot malament.

 JBB3779El primer a sortir a pista era en Fox, que va fer una pista força ràpida, però una falta a la baixada de la passarel·la el va privar de pujar a grau 2.

La primera dels grans era la Cloe, que va quedar eliminada en repetir la baixada de la passarel·la.

Seguidament en Max, va fer una bona pista amb una falta a les baixades de la passarel·la i de la rampa i amb un refús en un salt.

El seu germà Ripper va tancar la primera mànega amb una pista que prometia molt fins que va arribar a la seva creu, l’slalom. La Marta ho va intentar un parell de vegades però va preferir continuar la pista per no atabalar-lo i va aprofitar per treballar altres aspectes com el balancí.

 JBB3838En la segona mànega, en Max va decidir que era més divertit entrar al túnel en comptes de pujar la rampa, així que acabava el diumenge igual que el dissabte, amb un eliminat per una banda i una bona pista per l’altra.

En Ripper es va eliminar en fer un salt cap endavant en comptes d’un rere (coi, és que és molt ràpid!!) i la Marta va aprofitar l’eliminat per treballar bé les zones.

En el torn de la Cloe es va repetir la pel·lícula, no hi ha 2-on 2-off, doncs és repeteix l’obstacle ignorant al dimoniet que incita a continuar, ben fet!

Finalment en Fox, una mica esbojarrat, va salvar una refusada in extremis però a mitja pista va fer caure un pal i, parlant de repeticions de pel·lícules, en Fran es va eliminar per fer-li repetir. Això sí, gràcies a la primera mànega va aconseguir guanyar la prova en minis!

Una setmana més, arribem a la conclusió de sempre…a treballar! Que la setmana vinent anem a Vilallonga!