Primer dia al Dogs in need: sabotatge a en Morgan

 JBB3862Despres del KC Festival, ens n’anem cap al Dogs in need, una prova benèfica que es fa a Ipswich. Es un trajecte d’unes 3 hores amb una mica d’embusos i, un cop allà, ens tornem a instal·lar. Aquest cop amb el luxe de tenir la nostra parcel·la a peu de pista, no cal ni sortir per veure els gossos competir i amb la sort de que el primer dia ja ens toca còrrer en aquest ring.

Es dimarts i ens aixequem d’hora. A en Josep li toca fer de jutge i no el veurem gaire per aquí, els altres anem una mica d’aqui cap allà pero molt més relaxats que el Festival. Hem tingut temps de fer una mica de lectura, jocs i sudokus, tot un luxe despres del estrés de no poder fer res en tot el dia.

L'Elisenda i en MorganA primera hora ha fet la primera pista en Morgan: un Jumping impressionant  amb un petit refus. Immediatament ens posem a la cua d’un altre ring  per fer la segona pista del Morgan: un agility. Abans de començar en Morgan ha anat a saludar a en Xavier que estaba preparat per gravar, però no ha passat res i ha fet un 0 com una catedral.

Tot bé oi? Doncs no! Resulta que al cap de molta estona, en concret uns 120 gossos després, ens diuen que hi ha un participant que s’ha queixat perquè el balancí s’havia anat movent i estava més alt del compte així que suspenien la prova i calia tornar a començar la prova. ADEU al 0 d’aquesta mànega que era classificatòria per la final. Així que canvien la pista i al cap de molta estona li toca a en Morgan però a aquestes alçades ja no estava gaire concentrat i ha entrat en un bucle amb un túnel sota la rampa. Tocava la rampa pero ell anava entrant i sortint del túnel al final han acabat per no fer la rampa.

Despres de descansar un parell d’horetes tocava el Jumping ABC (All But Collies: qualsevol gos de mida gran que no sigui un border collie) on ha quedat segon, reivindicant que hi ha altres formes de fer les pistes.

La Carme i la StripteaseLa Neus i l'ElaLa Striptease ha pogut fer molt aviat la pista d’agility, la primera classificatòria per la final de dijous on ha quedat en tercera posició. Cap a final de la tarda ha tingut opció de fer un altre agility (no classificatori per la final) a 0 on ha quedat en quarta posició i també el jumping classificatòri, molt fàcil i ràpid, on també ha fet un zero però, al ser tan fàcil, les bales que tenim per aquí no han deixat que pogues endur-se el premi de la roseta.

L’Ela ha començat també molt aviat. Ha fet les dues primeres pistes, dos agility, molt seguides fent zero a totes dues: en una ha quedat setena de 72 gossos i a l’altra tercera de 53. El Jumping ens ha tocat després de dinar: una pista amb algunes voltes però bastant fàcil on, bo i fer un zero, també ens han fulminat en el temps.

La VipperL'Elisenda i en DracLa Vipper ha començat amb un jumping on ha fet una falta però amb el millor temps de la mànega. Després un agility on ha tombat dos pals en girs molt forçats però amb unes zones impressionants. A l’altre agility ha estat eliminat pero molt estem molt contents amb la evolució de la gosseta.

L’ultim en començar, i ja cansat d’esperar, ha estat en Drac que s’ha emocionat molt en quan li ha tocat a ell hi ho demostrat fent totes las pistes a zero i amb un cinquè lloc a la saca.

Avui, cosa poc usual en aquest lloc, hem acabat molt tard: a les set de la tarda. Estem molt contents amb la feina feta i ara ens toca descansar perquè demà a les 8:30 tenim el primer gos a pista i els toca trencar el gel a en Loki i la Striptease.

Molt bona nit