Prova FCAG al club

201611 Canic Morgan2201611 Canic FusaDiumenge 20 tocava la prova de la Federació catalana d’agility al club. Va ser una prova llarga al fer-la tota sobre una pista pero gràcies a la col·laboració de molta gent del club i la bona disposició de tots va sortir una prova fantàstica on varem complir perfectament els horaris previstos, fins i tot amb algun temps de descans entre alguna de les categories.

No varem aconseguir pujar al podi en cap de les categories però tots estem molt contents amb els nostres gossos que, després d’estar-se tot el dia alla sense practicament fer res, encara van fer-ho tan bé com van poder per seguir les nostres, no sempre encertades, indicacions.

Volem agrair el suport a tots els que heu col.laborat amb la protectora d’animals usant la pista d’entrenament, estan molt contents de com va anar. També hem d’agrair la companyia de la Miriam, la fisioterapeut, que va atendre tan a gossos com a persones. Li agraïm els seus consells per tal que els nostres gossos estiguin millor.

Acabada la prova i un cop recollit tot només quedava descansar la resta de vespre. Ara fins la propera que ens toqui organitzar i, com sempre, molt agraïts a la gent del Cànic que sempre està a punt per donar un cop de mà. Sense vosaltres tot aixo no seria possible!