Saltant sota la pluja al Vallés

El passat diumenge tocava anar cap al Vallès, a Caldes de Montbui. El dia estava bastant inestable -ara plou ara no plou- però els representants del Cànic en segona divisió: Hippy, Sioux, Mel, Loki, Jake i Dic vam sobreviure.

Aquesta vegada els va tocar començar als mini-midi en la pista d’agility. En Loki, primer, va sortir molt animat i, per acabar ràpid, va decidir que aniria més de pressa saltant-se la zona de la passarel·la i volant quan baixava el balancí, o sigui: va fer dues faltes.

201804 Valles Sioux201804 Valles MelEn Jake anava molt bé però, com que va tant pendent de la Mònica, va decidir seguir-la en comptes d’entrar al túnel a la primera. Després en el següent túnel va entrar i sortir pel mateix forat, no fos cas que se li perdés la mestressa, fent així 2 refusos.

En Dic tampoc va tenir sort, va fer un refús davant un rere, suposo que mal indicat, i després va decidir també saltar-se la zona de baixada de la passarel·la.

201804 Valles Jake201804 Valles DicLa Mel si que va fer una pista sense cap error, de fet va ser la única del club en fer-ho.

En Hippy també volia acabar ràpid i es va saltar les zones de baixada de la pasarel·la i de la rampa mentre que la seva germana, la Sioux, només va fer una falta, en també saltar-se la zona de baixada de la passarel·la.

Després, en el Jumping, vam tenir una mica més de sort però tampoc com per tirar cohets.

En Loki i la Sioux només van fer una falta en l’entrada dels pals on s’arribava molt ràpid.

En Jake, en Dic, en Hippy i la Mel van fer unes pistes perfectes força ràpides però, com que la pista no tenia massa dificultat, el gos que va marcar temps gairebé “va volar” i això va fer que, tot i haver fet unes pistasses, gairebé tots penalitzéssim per temps. Llàstima!!