Setmana Santa d’agility

En Victor i en Jazz competint a Can BoscEl cap de setmana passat, per enllestir de la millor forma possible la Setmana Santa, alguns participants de Grau 2 vam anar a córrer a les instal·lacions de l’Almozara Can Bosc a la prova organitzada pel club de Les Fonts. Van ser quatre dies intensos, de recorreguts impressionants i una calor, a vegades, difícil de suportar.

El divendres, el primer dia, ens representaven la Strip, la Cloe, la Sioux i en Bruc i en Jazz. Vam començar per la mànega d’agility, on la Strip a Midi va fer una pistassa a 0 aconseguint un Pv. A Standard, tant en Jazz com la Sioux van aconseguir acabar la pista només amb una falta, en Bruc amb un refús, i la Cloe va quedar eliminada. En la mànega de Jumping, la Strip torna a fer un recorregut molt bo aconseguint un altre Pv. A Standard, la Cloe i la Sioux s’eliminen, en Bruc penalitza per temps i en Jazz aconsegueix acabar la pista a 0 i amb molt bona velocitat, aconseguint un Pa. Finalment, la Strip puja al podi de Midi en la tercera posició, i en Jazz puja al podi de Standard també en la tercera posició.

El dissabte vam córrer els mateixos representants menys la Strip i la Carme. Aquest cop vam començar pel Jumping, on la Cloe, la Sioux i en Bruc s’eliminen, i el Jazz acaba el recorregut a 0 aconseguint un altre Pa. Després, a la mànega d’agility, la Cloe s’elimina, la Sioux i en Bruc acaben el recorregut aconseguint un Pv, i en Jazz tot i que portava molt bona pista, l’acaba amb una falta tirant un pal. Aquest cop, cap representant va pujar a podi, però això no ens va desmotivar per a tornar a córrer els dos dies següents.

El diumenge només érem la Cloe, en Bruc i en Jazz. En la mànega de Jumping, tots tres van quedar eliminats. I en la mànega d’agility, la Cloe s’elimina, en Bruc penalitza per temps, i en Jazz va fer una falta. Ja es començava a notar el cansament acumulat dels tres dies de competició, però encara faltava l’últim!

Finalment, el dilluns tornàvem a ser bastants, érem en Bruc, en Jazz, la Cloe, la Sioux i en Fox. Vam començar per la mànega de Jumping, on la Cloe i la Sioux van fer un refús, en Jazz una falta i un refús, en Fox tres faltes, i en Bruc s’elimina. A la mànega d’agility, en Fox s’elimina tot i que va fer molt bona pista, en Bruc penalitza per temps, la Sioux i la Cloe s’eliminen, i en Jazz acaba la pista a 0 aconseguint un Pv.

Va ser un finde intens, però d’aquells que tot i la calor i els eliminats, et deixen molt bon sabor de boca i amb ganes de seguir treballant. Per acabar, cal destacar els increïbles reptes que ens van proposar els tres jutges, en Tamas, en Jose Luis i en Jordi, que van ser l’element clau d’aquesta prova.