Super iaia al rescat!

202302_Ebre_MelLa jornada d’agility a l’Ebre no va ser gaire productiva per els caniquillos de 1D… En Cesar no ens va regalar res, però va posar unes pistes molt xules!

El concurs es va desenvolupar sota un agradable solet i amb una bona gespa artificial.

La Mel a l’agility va fer una falta a la passarel·la i al jumping van ser eliminats quan l’Ezequiel no es va adonar de que la Mel havia sortit abans d’hora de l’eslàlom i va continuar cap al següent obstacle…

Ves per on, amb la Pia va pasar quelcom semblant… Al jumping anava molt bé, va entrar a un túnel i al sortir hi havia una tanca en paral·lel, la Pia va obeir molt bé ordre d’enrera però la Marta va començar a correr sense tirar el braç enrere. Conclusió: la Pia no va fer el salt i va pasar al següent obstacle entrant al túnel… eliminades!

Per acabar el dia, al jumping la Marta de nou va envíar a la Pia a l’errada. Hi havia un pívot al final del eslalom per anar cap a la rampa a 90º i la Marta ho va marcar amb els braços com aspes de molí dignes de la Mancha així que la Pia va interpretar que tenia que saltar cap a l’altra banda! Dos eliminats !

En mitjans la Carme va aprofitar que feia un dia ben agradable per fer també els recorreguts amb la Striptease, que amb els 12 anys és la iaia del club. Ho van fer molt bé, completant els dos recorreguts. Es un plaer veure com aquest equip segueix mantenint la complicitat sobre les pistes.

202302_Ebre_Pia202302_Ebre_Strip