Sumem alguns punts en la primera jornada de DH

Començament de temporada a DH amb una matinada. Com a mínim això garantia una bona temperatura pels gossos.

Els participants d’aquest any son: l’Ela, en Drac, en Taboo i la Cora.

201709 Badalona Ela201709 Badalona TabooLa primera en sortir a fer el jumping va ser l’ Ela. Després d’un petit enfrontament amb la seva guia per sortir quan tocava (aquet cop va guanyar la Neus) van fer una pista fantàstica a zero amb una petita penalització per temps, però amb molt bona sensació.

En Taboo que no estava en el seu millor moment i així li va fer saber a l’Estel abans de sortir, saltant el primer obstacle a “su … bola” amb el que va sortir ja eliminat al tornar-lo a posar al seu lloc. Un cop recomençat, va fer mitja pista be però desprès va passar al mode “tot s’hi val” per a desesperació de la seva guia.

Després en Drac va fer una pista molt bona, tot i que va refusar un salt perquè la seva guia tenia pressa i no li va marcar en condicions. Finalment la Cora va fer la pista a zero però amb penalització per temps, per variar.

201709 Badalona Drac201709 Badalona CoraEn l’agility el jutge va posar a prova a alguns gossos al final de pista amb dos túnels sota la passarel·la i tenint-los que enviar de túnel a túnel.

A l’Ela li va quedar ben clar que havia de fer un bon quiet i que aquets dos túnels no eren cap problema, fent la pista a zero tot i penalitzar una mica en temps.

En Taboo va sortir millor, però es va saltar dues zones (balancí “a lo superdog”).

En Drac va fer unes zones perfectes, però va caure un palet i va refusar un dels túnels.

La Cora var fer pista a zero però, aquest cop també, amb penalització en temps.

I encara que ningú va fer podi, varem rascar uns puntets que sempre venen bé.