Triplet del Cànic a la Federació Catalana

Han estat tres els agilitistes que ens han representat a la prova de la Federació Catalana d’agility, no en calien més.

201103_Bugunya_Triplet

L’Isma, primer en les dues mànegues, s’ha emportat el primer lloc absolut en la prova. La Fosca, més centrada que en el primer recorregut d’ahir, ha estat segona i en Rufo ha estat tercer. No hem deixat, per tant, espai en el podi per a ningú més. Podia ser millor?

Doncs si, l’equip que ens segueix en la classificació i que portava dies retallant perillosament distàncies, pràcticament no ha puntuat avui. Això fa que el nostre equip agafi una mica de marge que li pot venir molt bé en les properes competicions. A més en Rufo ha quedat per davant del gos que el segueix en la classificació individual de mini. Ha de fer-ho perquè li porta molt poc avantatge i al final només es consideren les millors 17 proves. Això farà que en Rufo hagi de desprendre’s d’algun dels punts que ha sumat mentre que l’altre participant, que no ha sumat a totes les proves, no té cap punt a perdre.

Així doncs, ara mateix el nostre equip es manté en primer lloc (com ho ha estat ininterrompudament des de l’inici de la competició), en Drac segueix liderant la classificació en midi (creiem que ja te el lloc matemàticament garantit) i en Rufo segueix primer en mini bo i que li cal consolidar el lideratge.

La nostra enhorabona per a tots ells!