Un cap de setmana efectiu

L'Isma i la Chula al podiAquest cap de setmana, l’equip de grau III s’ha desplaçat a Antequera per participar a la penúltima prova selectiva pel Campionat del Mon mentre uns altres representants pujaven a Bàscara per competir.

Si comencem per la prova més propera, a més del doble excel·lent de l’Elisenda amb l’Iru hem de destacar l’actuació de l’Isma que, amb la Chula, ha tornat a fer un doble excel·lent a zero que l’ha fet pujar al capdamunt del podi. Quina empenta que porten aquest parell!

Pel que fa als nostres representats en la màxima categoria, van sortir divendres cap Antequera on dissabte hi havia una competició i diumenge es disputava la novena de les deu proves selectives pel Campionat del Mon. No ens han fet arribar fotos de la competició d’agility però si algunes del camí. Resulta que anant cap Antequera van aturar-se una estona a València. Entre falles,  bunyols amb xocolata, la passejada del foc, la il·luminació dels carrers i un arrosset a banda van passar la tarda i el vespre. Encara van tenir temps de veure, passant, la cremà d’alguna falla i, de fons, alguns focs d’artifici. La feina va ser per arribar després fins el lloc on tenien previst dormir; sort que eren tres a conduir.

Per aquest cap de setmana, l’estratègia del nostre equip era clara: deixar que els altres competidors es confiessin dissabte per sorprendre’ls en la prova important. En Josep va complir perfectament amb el pla, eliminant-se en una mànega i fent una refusada en l’altra. Sense prendre-s’ho tan seriosament, l’Estel i en Jordi també van estar en la línia.

Ara bé, l’endemà després d’una bona dormida i un cop ben paït l’arròs i el dinar de dissabte, la cosa va anar d’un altre pal. En Josep i la Fosca van fer dues pistes amb excel·lent, quedant en segon lloc dins la categoria mini i en Jordi amb la Nit i l’Estel amb la Tona van fer el mateix , sent també segons i tercers respectivament en midi.

Això implica que en Josep ha consolidat la seva plaça dins l’equip: passi el que passi en la darrera prova està seleccionat. Pel que fa a en Jordi i l’Estel, també ho tenen força bé: segueixen liderant la selecció en categoria midi i tenen moltes opcions d’anar tots dos al Campionat del Mon. De fet matemàticament ja tenim una de les dues places garantida. Podeu veure com va la cosa consultant la classificació pel Campionat del Mon

Detall d'una fallaLa passejada del focDSC_0356