Bon paper del Cànic a Les Fonts

 JBB3832En la darrera prova de Les Fonts van convidar a un jutge que sol plantejar unes pistes molt fluïdes i ràpides, així que els participants de grau II del Cànic s’hi van apuntar en massa.

Dissabte érem 6 representants: la Sioux, en Morgan, la Lola, en Hippie, la Winter, la Boira i en Fox.

Vam començar per la mànega d’agility on la Sioux va fer una pista molt bona però es va eliminar en fer un salt en la direcció que no tocava.

En Morgan no volia ser menys i també es va eliminar, però amb una altra metodologia: va triar el salt que més li agradava en comptes del que volia l’Elisenda.

Seguidament, la Lola va veure que, o es posava seria o els del Cànic no donaríem la talla, així que va fer una pisatassa amb només una falta a la passarel·la.

En Hippie va captar el missatge de la Lola, va acceptar l’aposta i inclús va apujar-la! Així que pistassa a 0!

Quan van baixar els pals a midi, la Winter va encomanar-se de l’esperit d’en Hippie i va volar per marcar un altre 0!

En el torn dels petits començava en Fox, que en veure la dinàmica que estaven agafant els caniquillos va dir…vinga va jo també! És broma!! Va tirar un pal com sempre i en Fran el va eliminar també com sempre 🙂

Finalment la Boira, per solidaritat amb la resta de companys, va eliminar-se entrant a un túnel per la boca que no era.

En el jumping va començar en Morgan que va passar-se de llarg un túnel i va quedar eliminat en fer el salt posterior.

La Sioux va cometre una falta a l’slàlom i en Juanjo va voler repetir la seqüència completa, així que també li va costar l’eliminat.

La Lola va fer el petit show de la tarda, després d’un inici molt fluïd, el Secun la va perdre, la va recuperar a canvi d’un refús i just després gairebé li fa un salt que no tocava però la va saber reconduir per acabar fent el penúltim salt al revés i quedant eliminat. Força divertit tot plegat.

Tancava la mànega en Hippie que va tornar a fer una pista molta bona, però un refús en el 3r salt el va privar del doble 0.

En midis, la Winter va sortir amb la mateixa força que a l’agility i tothom estava celebrant el segon 0 quan en David va pensar…millor m’elimino al penúltim com el Secun… i pam! salt al revés.

En minis, la reina dels jumpings va fer honor a la seva fama i la Boira va sumar-ne un altre a 0, i ja van…mil? no ho sé, molts!

Finalment, en Fox va refusar el 2n salt per culpa d’en Fran, que s’estirava dels cabells a l’acabar tot pensant…”acabo de desaprofitar una pista en la que no m’ha tirat cap pal” amb algunes paraules abans i després que no cal escriure…

Pel que fa al diumenge, en Morgan i en Hippie causaven baixa i en Bruc s’incorporava (o això deia l’ordre de sortida) al Cànic Team.

La primera a fer l’agility va ser la Sioux, que es va eliminar en entrar al túnel que no tocava.

Seguidament la Lola va dir, avui si toco la passarel·la!, però va acabar amb només un refús a l’slàlom.

Quan quedaven 4 gossos pel torn del Bruc, va aparèixer en Víctor i preguntava com era la pista. Va fer un reconeixement express des de fora i quan li va tocar, anava completant la pista mentre la resta pensàvem…encara la farà a 0! Però un salt que quedava molt natural de fer el va fer caure eliminat, una llàstima perquè realment va fer una pistassa.

 JBB3885La Winter va tornar a clavar la pista i és que aquest equip està en una ratxa envejable! Que duri!

La Boira no va tenir tanta sort i va acabar la pista amb un pal i un refús en un túnel.

Finalment en Fox, va tornar a no tirar pals, però va cometre falta en el balancí i en Fran es va eliminar repetint aquest obstacle que tant li costa.

En el jumping, va començar el Bruc i, com que ara el Víctor si havia reconegut, no va tenir excusa i va fer un 0!

Després va ser el torn de la Sioux, que va refusar un salt però en Juanjo va continuar amb la pista.

La Lola, ara sí, en veure que era l’última pista del cap de setmana, li va regalar el 0 a en Secun.

La Winter va estar molt a prop d’aconseguir el 0 en el jumping però un pal que va caure li ho va impedir.

En el torn del Fox, el Fran es va eliminar per fer-li repetir un salt on va caure el pal. Aquests dos no es posen d’acord, quan no la lia un, la lia l’altre…

Finalment, la Boira va acabar el recorregut amb només una falta per tirar un pal.

Un intens cap de setmana amb bons recorreguts i altres que no tant.