El Cànic a la Fira animalista de Mataró

201909 Fira Eli201909 Fira Lluna201909 Fira Fox201909 Fira KumaNo era el dia més fàcil per a fer-ho. Teníem alguns gossos representant al club al Campionat d’Espanya per equips i teníem tot el diumenge de competicions de la Federació catalana a Sant Julià de Vilatorta però sempre es troba un forat i gent disposada a donar un cop de mà per conscienciar de les necessitats dels gossos sense llar i per explicar a la gent que fem al club i com l’agility pot ajudar-los en l’educació del seu gos i els ofereix una activitat per compartir amb ell en un entorn social.

201909 Fira Disc 1201909 Fira Disc 2A primera hora ja estàvem muntant la pista amb l’ajut d’alguns companys del club -gràcies als que hi vàreu ser- i ens va tocar resoldre alguns temes que no eren ben bé com havíem previst però al final ens en vàrem sortir.

Com la fira coincidia amb la competició de la Federació Catalana al club Seven vàrem anar combinant les activitats a la fira amb la participació a la lliga. Així vàrem tenir gent que s’hi va passar una estona, que va anar i tornar d’un lloc a l’altre o que va passar una gran part del diumenge allà. Fins i tot hi va haver qui va passar-se per la fira tornant del Campionat d’Espanya a València.

Vàrem fer un seguit de demostracions d’agility i obediència junt amb alguna competició interna del club. També vàrem tenir demostracions de disc dog on ens van sorprendre amb les seves habilitats, especialment en el cas d’en Toni que és un competidor de primer nivell.

201909 Fira nens201909 Fira tastetA la part d’activitats per a nens vàrem fer una xerrada sobre com hauríen de relacionar-se amb els gossos i on vàren poder experimentar per si mateixos com és això de fer agility (tant per part del guia com del propi gos).

També varem fer demostracions d’obediència incorporant a algunes persones del club que van venir a veure’ns i que s’hi van afegir.

Al final, després de la competició social, recollir i -el que fa més mandra- tornar tots els obstàcles cap al club.

Va estar molt bé ni que, com ja esperàvem, una mica cansat però va estar molt bé poder mostrar el que fem davant de tota la gent que va ser-hi.