Podi d’en Drac i molt bones pistes d’en Dic a Ciutat Comtal

Però disculpeu-me i deixeu-me fer un incís abans de fer l’article. Ja fa bastants dies que la Lola em mira amb preocupació. Examina cada gest que faig, cada paraula que dic. Sembla que m’estigui analitzant. Vol jugar amb mi en cada moment, vol distreure’m, em vol alegre. Sap que estic trist, no sap els motius, però sap que estic trist. Que llestos son els gossos!!!.  Avui ha estat ella soleta la que ha preparat la motxilla. Ha posat a dins els frankfurts (sense menjar-se’n cap), el disc volador, la corretja i la cartilla i empenyent-me amb el morro em du fins la porta. Ja es cert que el millor amic de l’home es el gos!!!. Així és que gràcies als insistents ànims de la Lola em vaig trobar de camí a Barcelona.

201711 Comtal Podi Drac DiumengeDit això, anem a explicar com va anar:

Agility

Assequible.  Amb un inici lent, ben aviat tenies que salvar la rampa (quart obstacle) i la passarel·la (sisè obstacle). Després el recorregut era mes fluid, amb dos paranys: l‘eslàlom a prop d’un salt i un túnel d’anada i tornada.

Drac: Com ens té acostumats l’equip DracEli (que repel·lents que son), una pista a 0. Felicitats!!.

Morgan: Tot i la dificultat que li representen les sortides lentes, l’Eli ho va saber gestionar, bo i que al arribar a la rampa, en Morgan es va passar de frenada i la guia li va fer repetir.

Fish: Bon inici i bona conducció. En arribar al salt a proper a l’eslàlom el Fish es desentén de la guia i va cap els pals.

Dic: Tan sols una penalització en un salt on es va quedar dubtant davant de l’obstacle. Fer-lo o no fer-lo, aquesta es la qüestió. 

Duc.: Un zero com una casa per satisfacció de la Mercè. Molt bé i felicitats!!.  

Lola: Inici de distracció buscant als familiars. Un cop resolta la situació, la jutgessa dóna la sortida. Tot perfecte fins que el guia es fa un embolic i condueix a la gossa per la boca errònia del túnel.

Jumping

Assequible. En aquest cas l’inici era de córrer : dos salt seguits i cap a dins del túnel i a la sortida, tres salts força junts. Una pista “densa”.

Drac: Com no pot ser d’una altre manera, pista a 0 de l’equip DracEli (requeterepel·lents). Felicitats!!.

Morgan: Ràpids  i segurs el duet MorganEli no va desafinar en cap moment. Pista a zero. Felicitats!!

Fish: No arribar a temps a un salt dona problemes d’execució i t’exposes a que te’l facin al reves.

Duc: Llàstima, tot anava bé fins que fa un salt que no tocava. Com diu la Mercè “una mica autònom ell”.

Dic: Molt bona pista. Avui el Dic ha estat disciplinat i, per satisfacció de la guia, han acabat a 0. Felicitats!!.

Lola: En aquesta ocasió no hi hagut distracció. La gossa un deu, el guia un zero. No marcar bé un salt fa que la gossa passi de llarg i el guia ni s’adoni.

Els resultats finals van ser un tercer lloc pel Drac i un cinquè lloc pel Dic. Felicitats a tots dos!!. 

I ara l’opinió de la Lola: Em pregunta perquè estic trist. Es cert, estic trist perquè a la presó hi ha gent, bona gent. Això m’entristeix…..

Ens acomiadem: Llibertat pels presos!! Guau Guau Guau (hi esta d’acord).