Podis d’en Drac i en Hippy a Reus

Diumenge passat hi tornava a haver competició al club Neo de Reus, aquest cop puntuable per la Federació catalana d’agility.

201703 Neo Dium Podi Drac201703 Neo Dium Podi Hippy201703 Neo Sioux2La cosa va començar per segona divisió en un jumping que només va completar en Juanjo amb en Hippy, i encara després d’un entrebanc a l’entrada del slalom. El propi Juanjo va eliminar quan la Sioux es va sortir a mig slalom va preferir seguir per no “tallar-li el rotllo”. També van caure la Mercè amb en Qumba, que va fer una crida de més en un salt o en Josep que es veu que no sabia que en Loki va ràpid i s’obre molt i l’esperava després d’un salt en un costat i el gos li va arribar per un altre.

201703 Neo Qumba201703 Neo DanaL’agility va anar una mica millor. En Juanjo va fer-lo amb en Hippy amb només una falta a la passarel·la i al final va pujar al segon lloc del podi. Amb la Sioux, però, va eliminar-se al fer al revés un salt gairebé al final de la pista. En Qumba ens va fer patir amb un quiet una mica més llarg del que tots hauríem volgut però al final va fer la pista tombant només algun pal. En Loki, as usual, va saltar-se la zona de la passarel·la i va acceptar fer el balancí només al cap d’uns quants reintents i quan el seu guia li va demanar cortesment.

En primera divisió en Sam va eliminar a la Collie per poder treballar bé el balancí, el Taboo va fer una pista perfecta després d’eliminar-se per un salt al revés i la Dana va acabar amb alguna penalització per temps.

En el jumping en Taboo i la Collie varen tenir problemes amb el eslàlom que els varen penalitzar en temps tal com li va passar també a la Dana.

201703 Neo Coma2201703 Neo CoraDesprés d’una llarga jornada la competició es tancava amb la prova de divisió d’honor. Aqui alguns guies, sobre tot els que portaven tot el dia allà, van acusar el cansament acumulat i el poc adequat de l’hora. Així l’Ela, la Striptease i la Cora van combinar penalitzacions per tombar alguna barra o “despistes” del gos, sumant al final en el desplaçament, menys punts dels que haurien desitjat.

La Coma va fer a zero l’agility i va fer una falteta al jumping amb el que va acabar en quart lloc a la general però, un cop més, però, va ser en Drac i la seva intrèpida guia qui va mantenir l’honor del club amb un agility a zero i un jumping amb poc més d’un segon de penalització que els va fer pujar al segon lloc en el calaix. Ben fet de nou!