Primer dia al KC Festival: en Drac segon al KC International

201808 KCF Podi KCInternational DracHem trigat uns dies en arribar a Anglaterra perque ens hem entretingut fent turisme per la França central, concretament les regions d’Aveyron i Auvernia. Es quelcom que us recomanem si teniu uns dies lliures. Vàrem sortir dissabte de casa amb un únic punt concret: dimarts al vespre havíem de retrobar-nos amb en Xavier que va sortir una mica més tard per travessar junts el Canal dimecres a primera hora.

Dimecres a la tarda, després d’una pluja curta però intensa que ens va fer aixoplugar com vàrem poder, ens vàrem instal·lar per passar aquests dies tant còmodes com sigui possible: delimitar el terreny per tenir els gossos, muntar la carpa pel menjador per tothom, el lloc per dormir .. i, apa, a gaudir del Festival!. El cert és que, encara que som a prop dels rings, acabarem fent uns quants kilòmetres cada dia

L’endemà, dijous, les pistes havíen de començar a dos quarts de nou amb el que calia reconeixer abans tots els circuïts que es feien a primera hora (recordeu que estem parlant d’una competició amb més de 3000 gossos i 18 rings simultanis). El cert, però és que dijous, al ser el primer dia de competició, es va fer un tap important de gent a primera hora del matí, provocant importants cues i que els que no s’estaven dins el Festival, com en Jordi, l’Elisenda i tot l’equip de la Federació, arribessin amb el temps més que just per reconèixer. L’organització, veient com anava tot, ja va decidir començar gairebé mitja hora més tard però bo i això els que havíen de reconeixer cinc pistes com l’Elisenda o dues a l’hora com en Jordi van passar un mal tràngol.

Pel que fa a la competició, en Jordi va començar fent uns recorreguts amb en Donal, un border hiper-ràpid amb qui havía fet alguns recorreguts fa un any (i no havía vist des de llavors) i que portava uns messos sense entrenar. El resultat us el podeu imaginar: recorreguts intensos però poc efectius. Cal reconèixer, però, que a mesura que hi va anar fent pistes la cosa va anar millorant.

En Jordi també va estrenar-se amb un  agility amb la Vipper. Ni que es va eliminar va sortir molt content de com havia treballat i havia superat alguns punts que li costàven. El cert és que entre la Vipper i en Jordi fan un bon equip.

201808 KCF Donal201808 KCF Vipper

201808 KCF Ela201808 KCF DracPel que fa a l’Ela cal destacar un tercer lloc en un agility; que ella i la seva germana, la Striptease, van fer un zero en una classificatòria per la Novice Cup; que en Morgan va fer un 13è lloc aquesta mateixa classificatòria i, això no és novetat, que en Drac ho va fer molt bé.

Dijous, en Josep i el Loki només teníen un agility. Cal destacar que en Loki va fer el balancí a la primera però «a lo loco», al igual que la passarel·la, on va saltar-se amb tota alegria la baixada. En Josep diu que a partir d’ara s’hi posarà seriós, a veure com els hi va.

La prova important de dijous, però, era el KC International, una prova reservada als gossos de més alt nivell del que ells en diuen overseas és a dir, tot allò que no son les seves illes. En aquesta prova hi competia en Drac que va fer un magnífic resultat, quedant en segon lloc del podi amb una pila de gossos de tots els païssos.

Això és tot, de moment, pel que fa al primer dia. En breu més noticies de la resta de dies.